Over Hanne

Mijn naam is Hanne Soens en al mijn hele leven lang ben ik gepassioneerd door bewegen, sport en spel. Reeds als kind ging ik wekelijks naar de turnclub en naar de atletiektraining. Later begon ik te volleyballen en begonnen de ‘lifestyle’ sporten mij meer en meer te interesseren. Ik begon met windsurfen, mountainbiken, kajakken, longboarden,… Ook het toeren met de fiets en lange wandelingen veroverden mijn hart.

Ook in mijn studies koos ik voor sport en bewegen. Op 14-jarige leeftijd startte ik in de richting Wetenschappen-Sport die ik 4 jaar volgde. Daarna zette ik mijn studie verder op het ‘sportkot’ in Leuven en in 2012 behaalde ik mijn diploma Master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen. Een jaar later rondde ik ook mijn specifieke lerarenopleiding lichamelijke opvoeding succesvol af. Hierbuiten behaalde ik ook nog diverse diploma’s bij de Vlaamse Trainersschool (initiator volleybal, windsurfen en kajak, instructeur zwemmen) en ben ik docent bij de RedFed.

Inmiddels heb ik  10 jaar ervaring in het lesgeven in verschillende sporten; sportkampen, sportdagen, volleybaltraining, les aan volwassenen, zwemlessen, kajakbegeleiding,…

Kortom, sport en bewegen is voor mij een levensstijl en passie. Ik ben gedreven om deze passie door te geven aan andere mensen, op een kwalitatieve manier en met veel aandacht voor de fun!

 

 

“Met de MTB de Koppenberg of  de Muur op ,met de koersfiets vastgebeten in je wiel tegen de wind in door de polder,met de kajak wildwater af in Corsica, op de plank op pure snelheid door het water klieven, een sportdag leiden in Wachtebeke, alles met grinta, met goesting tot en met. Bijter, doorzetten nie neuten, nie plooien…”

Papa

 

“Door weer en wind vasthouden aan plannen en doorzetten tenzij echt niet anders kan.
Kritische geest die met inlevingsvermogen anderen helpt om verder te geraken dan ze dachten te kunnen.”

Servaes Timmerman, collega-levensgenieter en lesgever

 

“Op een ontspannen maar professionele manier samen bewegen.  Je bouwt de ‘inspanningen’ op om zo een mooi resultaat te bekomen.  Met kennis van zaken motiveren.”

Veerle Bollaert, sporter van de lessen voor volwassenen

 

“Hanne, een sportieve meid met een creatieve kijk op het leven. Super aanleg met kinderen, met ieder van jong tot oud. Vol levenslust en avontuur trekt ze erop los.”

Veerle Coppens, schoonzus